Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук, перебуваючи на Любомльщині, проінспектував якість ремонту доріг та готовністю шкіл до нового навчального року

олова облдержадміністрації Борис Клімчук, перебуваючи вчора у Любомльському районі, позитивно оцінив стан доріг, – повідомляють у прес-службі Волинської ОДА.
Губернатор Волині інспектував місцеві дорогиГолова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук, перебуваючи на Любомльщині, проінспектував якість ремонту доріг та готовністю шкіл до нового навчального року, – інформує «Волинська правда».
Зокрема, проїхавши відрізком від траси Павлівка-Піща до села Головне, він відзначив вкрай високу якість ремонту, який вже завершується.

Як повідомив голова Любомльської РДА Олександр Дзядук, в відновлення дорожнього покриття інвестували близько 9,5 млн. грн. з державного бюджету.

«Я дякую голові облдержадміністрації Борису Клімчуку за допомогу і сприяння. Городно – село з давньою історією, своєрідний релігійний центр Любомльщини, туди приїздить чимало вірян та туристів», – підкреслив Олександр Дзядук.

Потому Борис Клімчук відвідав ЗОШ І-ІІІ ступенів у селі Куснища. Школа повністю готова до нового начального року, зроблений ремонт, облаштовано санітарні кімнати та теплі санвузли для дітей. А у актовому залі начального закладу відтепер нові стільці, які виготовлені за кошти благодійного фонду «Рідна Волинь».

за метеріалами сайту

http://www.pravda.lutsk.ua/ukr/news/53725/

Кiлькiсть переглядiв: 514

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.